Αγαπητοί μου αδελφοί και αδελφές,

Ο Άγιος Πατέρας, Πάπας Φραγκίσκος, που γνωρίζουμε πόσο κοντά είναι σε κάθε λογής φτώχεια, από πέρσι όρισε την τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου κάθε έτους, ως «παγκόσμια ημέρα προσευχής για φτωχούς» και ζήτησε από κάθε τοπική Εκκλησία την ημέρα αυτή να προγραμματίσει εκδηλώσεις υπέρ των φτωχών.

Η τοπική μας Εκκλησία, ευαίσθητη και αυτή σε κάθε λογής φτώχεια, διοργανώνει και φέτος:

«το ένα διπλό δείπνο αγάπης» 

στο οποίο προσκαλούνται όσοι αισθάνονται πνευματικά ή υλικά φτωχοί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 17.30 στο Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου.

Αυτό το διπλό δείπνο αγάπης προβλέπει:

1. τη συμμετοχή μας στο Δείπνο που θα μας προσφέρει ο Κύριος με την τέλεση του Μυστηρίου της Ευχαριστίας.

2. με τη συμμετοχή μας σε ένα λιτότατο δείπνο το οποίο προσφερθεί στη συνέχεια στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου και θα αποτελείται από ένα σάντουιτς, ένα φρούτο και νερό.

Παρακαλώ όσες και όσους θα έλθουν στο διπλό αυτό δείπνο αγάπης, να ενημερώσουν τους εφημέριους τους μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ώστε να προβλέψουμε τον απαραίτητο αριθμό μερίδων.

Ελάτε να ζητήσουμε από τον Κύριο να φωτίσει όλους τους ανθρώπους να βρούμε τρόπο να μειώσουμε την υλική φτώχεια των συνανθρώπων.

+ Νικόλαος - Αρχιεπίσκοπος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.