Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση μας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συζητιόταν η αναπροσαρμογή ή μη των δημοτικών τελών. Η απόφαση του σώματος ήταν να μην πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή και να μείνουν όπως έχουν τα τέλη. 

Ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος σε δήλωση του μας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Με πλήρη επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι οι Έλληνες λόγω της παρατεταμένης ύφεσης αλλά και θέλοντας να ανταποδώσω στο ελάχιστο όσα κάθε ένας συνδημότης μου κάνει για τον τόπο μας εισηγήθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ψηφίσθηκε η μη αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης, αποχέτευσης, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

Πρόκειται για μια συμβολική μεν κίνηση που έχει όμως οικονομικό περιεχόμενο αφού απηχεί την ορθολογική διαχείριση των ταμειακών αποθεμάτων του Δήμου μας»

Κλείνοντας ο κος δήμαρχος, τόνισε τα ακόλουθα: «Ως δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία που έχουμε χαράξει για το νησί μας με το λιγότερο δυνατό κόστος και με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.