Βροχερός είναι και σήμερα ο καιρός στην Τήνο. Το κύμα κακοκαιρίας που επικρατεί στην υπόλοιπη Ελλάδα, σήμερα έκανε πιο έντονη την εμφάνιση του στο νησί. Kυρίως με βροχοπτώσεις και αυτές όχι ιδιαίτερης εντάσεως (τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα). Στα ορεινά χωριά του νησιού πέραν της βροχοπτώσεως υπάρχει και ομίχλη. 

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 19/11, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Περιμένουμε τις δικές σας φωτογραφίες με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή σας. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.