Μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα η Θεατρική Ομάδα Τήνου "Θεατροποείο" παρουσιάστηκε χθες Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, στη Μύκονο και στο χώρο της Κοινωφελής Δημοτικής Επιχείρησης Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου.

Η θεατρική ομάδα της Τήνου παρουσίασε το έργο η Ιστορία Ζωολογικού Κήπου του Έντουαρντ Αλμπυ. Η ομάδα από την Τήνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Κ.Δ.Ε.Π.Π.Α.Μ. και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο γειτονικό νησί.

Έτσι, η ομάδα το "Θεατροποιείο" πρόσθεσε στο χάρτη των επισκέψεων της και το νησί της Μύκονου μετά και την Χίο όπου έλαβε μέρος στην 30η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου.Λίγα λόγια για το έργο 

Η «Ιστορία Ζωολογικού Κήπου» είναι ένας διάλογος που διεξάγεται σ’ ένα παγκάκι στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Πήτερ και τον Τζέρρυ. Είναι η τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων διαφορετικής τάξης, που ξεκινά ως μια απλή καθημερινή συνομιλία και καταλήγει μέσα από κλιμακούμενη ένταση σε ένα δραματικό φινάλε. Στο έργο αυτό ο συγγραφέας αγγίζει σκληρά θέματα όπως η αποξένωση, η μοναξιά, η έλλειψη επικοινωνίας, οι κοινωνικές ανισότητες και την απανθρωπιά σε έναν εμπορικό κόσμο.


Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του Αμερικανού δραματουργού Έντουαρντ Άλμπυ, που τον έκανε αμέσως γνωστό στο  παγκόσμιο θεατρικό γίγνεσθαι.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.