Στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά έδεσε σήμερα το πρωί το GOLDEN EXPRESS, που όπως έχουμε αναφέρει με σχετικό post, αποτελεί το νέο απόκτημα της συνεργασίας GOLDEN STAR FERRIES και FAST FERRIES.

To ταχύπλοο, μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να μεθορμίσει στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, για την έναρξη των εργασιών που πρέπει να γίνουν, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Όσο για το που θα κινηθεί; Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια τον προσεχή Απρίλιο.  Η δρομολογιακή γραμμή του θα ξεκαθαρίσει στο ΣΑΣ που θα γίνει στην Χίο στις 10 Δεκεμβρίου 2018.

Όπως είναι γνωστό οι πλοιοκτήτριες εταιρείες έχουν ζητήσει από το ΣΑΣ, το Golden Express,  να ξεκινά το πρωί από Πειραιά με κατεύθυνση Παροναξία και να πραγματοποιεί κυκλική διαδρομή έως τη Ραφήνα, δηλαδή: Πειραιάς - Πάρο – Νάξο – Μύκονο – Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.