Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην World Traveol market στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL στο Λονδινό, η προώθηση του νησιού μας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά σειρά έχει η Θεσσαλονίκη και η Philoxenia 2018 για ένα τριήμερο μέχρι και 11 Νοεμβρίου. Πιο αναλυτικά:

H Τήνος συνεχίζει να είναι παρούσα σε αυτή τη σημαντική τουριστική έκθεση - ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας. Η εν λόγω έκθεση θα πραγματοποιηθεί για 34η φορά από τις 9-11 Νοεμβρίου του 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

"Αντιπρόσωποι" της Τήνου θα είναι μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Τήνου "Ξενία" και συγκεκριμένα ο κος Κρητικός και ο κος Καστανιάς, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από αρμόδιους φορείς.

 Η Philoxenia δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και στην αυτοδιοίκηση να παρουσιάσει τις ομορφιές των ελληνικών προορισμών. Η αντοχή της στο χρόνο αποτελεί απόδειξη της συνέπειας, με την οποία αντιμετωπίζει τον τουρισμό ο εθνικός εκθεσιακός φορέας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.