Σε ακόμα μια τουριστική έκθεση βρέθηκε η Τήνος. Μετά την συμμετοχή στην World Travel Market στο Λονδίνο σειρά είχε η Philoxenia 2018 στην Θεσσαλονίκη. Την Τήνο εκπροσώπησαν μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων "Ξενία". Η εν λόγω έκθεση έλαβε χώρα από 09 έως 10 Νοεμβρίου. 

Με 615 εκθέτες από 22 χώρες, επισκέπτες από 47 χώρες και 4.000 επιχειρηματικά ραντεβού με περίπου 200 ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, η Philoxenia και η Hotelia κατέγραψαν τον παλμό της εγχώριας και της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας δίνοντας και την πρόγευση της προσεχούς τουριστικής σαιζόν και τις νέες υπηρεσίες και προϊόντα που προετοιμάζουν, τόσο τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές επιχειρήσεις, όσο και όλες οι περιοχές της Ελλάδας.Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πώς κατά 34% αυξήθηκε η επισκεψιμότητα σε σχέση με άλλες χρονιές. Παράλληλα, άνοδος παρουσιάζεται και στην προσέλευση εμπορικών επισκεπτών- 41%- και αύξηση των ξένων εμπορικών επισκεπτών κατά 23%.

Η Philoxenia "τρέχει" ένα από τα μεγαλύτερα και άρτια οργανωμένα προγράμματα εμπορικών επισκεπτών με προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ hosted buyers και εκθετών, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ουσιαστική συμβολή της στο επιχειρείν του κλάδου.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.