Τον χαρακτηρισμό του προορισμού που γίνεται πηγή έμπνευσης για ξεχωριστές διακοπές απέσπασε η Τήνος από τους επισκέπτες του περιπτέρου της στην έκθεση “Philoxenia” στη Θεσσαλονίκη, όπου, όπως και στο Λονδίνο, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον για το πολυδιάστατο τουριστικό της προϊόν. Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε έμφαση στα ξεχωριστά χωριά που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον λόγω της αρχιτεκτονικής τους, της σύνδεσής τους με τη φύση αλλά και την αυθεντική φιλοξενία των κατοίκων, την τοπική γαστρονομία αλλά και τα μονοπάτια που οδηγούν σε τοπία που κόβουν την ανάσα.

«Η Μούσα του Αιγαίου συνεχίζει να μαγεύει- δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αναστασία Δεληγιάννη – χάρη στις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις που ,σύμφωνα με τη στρατηγική προβολής που είναι σε εξέλιξη, «ξετυλίγουν» με μεθοδικό τρόπο όσα το νησί μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του». Δίνοντας το «στίγμα» των μελλοντικών εκθεσιακών συμμετοχών αλλά και του γενικότερου πλαισίου μάρκετινγκ, η κυρία Δεληγιάννη τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και πρωτότυπων πρακτικών για την προσέγγιση ποιοτικού τουρισμού που αποτελεί βασική προτεραιότητα για την αμφίπλευρη επέκταση της περιόδου αιχμής.Στην έκθεση το Δήμο εκπροσώπησαν οι κ.κ. Καστανιάς και Κρητικός από το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και ο κ. Κελαϊδίτης που, πέρα από τους πολυάριθμους επισκέπτες και τις προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, υποδέχτηκαν την Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα που έδειξαν ενδιαφέρον για το νησί και τη συγκροτημένη καμπάνια του.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.