ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Φωτιά από άγνωστους λόγους ξέσπασε χθες το βράδυ στο Κοσσίνι, στη περιοχή που δεματοποιούνται τα σκουπίδια από τις αποκομιδές του Δήμου Τήνου. Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού, ο δήμαρχος Τήνου, μηχανήματα έργου, οι υδροφόρες του δήμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

01/12 [08.50] Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι υπό έλεγχο.

01//12 [09.00] Στο σημείο βρίσκεται ακόμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Δήμαρχος Τήνου και δημοτικοί σύμβουλοι με την πυρκαγιά να είναι υπό έλεγχο

01/12 [09.30] Δεν υπάρχει κάτι νεότερο από το σημείο. Η φωτιά είναι υπό έλεγχο.

01/12 [11.30] Ίδια παραμένει η κατάσταση στο Κοσσίνι με τη φωτιά να είναι υπό έλεγχο.

01/12 [12.30] Στις 10.30 ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννη Σιώτος συγκάλεσε σε συμβούλιο στο δημαρχείο, το τμήμα πολιτικής προστασίας με άπαντες παρόντες.

Στο σημείο της φωτιάς στο Κοσσίνι έχουν σπεύσει όλα τα διαθέσιμα οχήματα - οδηγοί - χειριστές. Δυστυχώς ο νόμος δεν επιτρέπει το ενδεχόμενο επίταξης.

01/12 [12.50] Όπως αποφάσισε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τήνου, λόγω της πυρκαγιάς στο χώρο του δεματοποιητή στην περιοχή "Κοσσίνι", δεν θα  πραγματοποιηθεί αποκομιδή των απορριμμάτων. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.