Οι βροχές επισκέφτηκαν το νησί μας. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για δενδροφύτευση.

Σας καλούμε λοιπόν, να επισκεφθείτε το φυτώριο του Συλλόγου Φίλων του Πρασίνου στην Τήνο:

1ον: Για να παραλάβετε τα νέα δενδρύλλια που δικαιούστε με τη συμβολική τιμή 1,5€/ δενδρύλλιο, ανεξάρτητα από το μέγεθος των φυτών.
Πολύχρωμες πικροδάφνες, κυπαρίσσια, κυανόφυλα, γαζίες, φραγκοσυκιές, αλόη, πασχαλιές, σπάρτα, δάφνες, δενδρολίβανα, κλπ .

2ον: Κορωνέικη ελιά: Συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2010 (το έτος
της ελιάς) για την μαζική καλλιέργεια της Κορωνέικης ελιάς στο νησί μας, εκμεταλλευόμενοι και την ύπαρξη του σύγχρονου ελαιοτριβείου του Δήμου μας, σας καλούμε να δηλώσετε τον αριθμό των δενδρυλλίων ελαιών που επιθυμείτε. Η Κορωνέικη ελιά ευδοκιμεί στο νησί μας, γιατί αντέχει στο ξερό κλίμα του νησιού μας και δίνει την καλλίτερη ποιότητα λαδιού .

Ελιές κορωνέικες, με ύψος άνω του 1,50μ σε γλάστρες 3 κιλών (5ε/δενδρύλλιο).

3ον: (Διανύουμε το έτος της χαρουπιάς 2018). Γνωρίστε την ΧΑΡΟΥΠΙΑ. Έχουμε στη διάθεσή σας 2000 μικρά δενδρύλλια χαρουπιάς που είναι έτοιμα για να φυτευτούν στη μόνιμη θέση τους, με τη συμβολική τιμή 2ε/δενδρύλλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 6948552298 κ. Ιωάννη Μ Ψάλτης Πρόεδρος του Δ.Σ. και 6977505894 κ. Σωτήριος Σπανό Ταμίας του Δ.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η δήλωση για τις ελιές, θα συνοδεύεται με προκαταβολή 2€/ δενδρύλλιο . Η παραγγελία θα γίνει εφόσον συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός ελαιόδεντρων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.