Ένα Χριστουγεννιάτικο διήμερο κυρίως για τους μικρούς μας φίλους και δευτερεύοντα για μεγάλους, πραγματοποιήθηκε στην Τήνο και συγκεκριμένα στην "Ανατολή του Πόρτο". Η σειρά των εκδηλώσεων που θα αναφέρουμε παρακάτω ήταν μια διοργάνωση της ΚΕΠΥΔΗΤ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων, τον Σύλλογο Γυναικών και τον ΣΕΚΥΓΕΤ.

Το Σάββατο, διεξήχθησαν οι ακόλουθες εκδηλώσεις: Πάστα Πιάστα, Νιφαδομαντεψιές, Τραγούδια και ποιήματα από το ΚΑΠΗ και το Γηροκομείο Τήνου, ο Π.Α.Σ. Τήνου έκανε χριστουγεννιάτικες τρίπλες, το «ανοιχτήρι» (Μαργαρίτα, Φίλιππος, Πέτρος) και οι μαθητές τους μας μουσικοταξιδεύει, ο Αινείας Τήνου «αμύνεται» από τα κακά πνεύματα των Χριστουγέννων, παραμυθοδιηγηματικοπεριγραφικές Ιστορίες «Τα Χριστούγεννα ανά τον κόσμο» Συμμετοχή του Σωματεία ΑΜΕΑ Τήνου «Έχουμε Δικαίωμα.

Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων, η Κυριακή έγιναν οι εξής εκδηλώσεις: Τίποτα όρθιο δεν  έμεινε, μουσικά ταξίδια από τους TINangels, Χριστουγεννιάτικα καρφώματα από το Ποσειδώνα Τήνου, Μπαλοϊσορροπίες, Πινγκ - Πονγκ με τον Ποσειδώνα Τήνου, Μουσικοχορεύουμε με την YupiYanna, Λουκουμοσκονίσματα, «Ο Σαλτιμπάγκος» Απογειωνόμαστε πάνω σε ξυλοπόδαρα μέσα από φωτιές και ζογκλερικά κόλπα.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση με βίντεο των εκδηλώσεωνΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.