Στην ακόλουθη δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε στο Κοσσίνι πριν λίγες ημέρες, στο χώρο δεματοποίησης των απορριμμάτων του νησιού. Η εν λόγω δήλωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η φωτιά που ξέσπασε στο χώρο της δεματοποίησης δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, σχετικά με το χρόνο και τα αίτια που την προκάλεσαν για αυτό και  αναμένουμε το πόρισμα, ώστε ανάλογα να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ωστόσο αντιμετωπίστηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα χάρη στην άμεση κινητοποίηση  των υπηρεσιών του Δήμου και την επί τόπου παρουσία της δημοτικής αρχής.

Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση τον Διοικητή και το κλιμάκιο της Π.Υ., τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και ιδίως τον προϊστάμενο καθαριότητας κ.Χρήστο Κλαυδιανό και τους οδηγούς (Σπ. Κολλάρο, Κ. Γιαννοπουλο και Στ. Καγιώργη), καθώς και τους εργολάβους κ.κ. Ιωσήφ Ρουγγέρη, Α. Παγανέλη Α.Ε., Ν. Καβούδη – Κ. Δεσύπρη Ο.Ε., Βιδάλη Μπετον Α.Ε. και Σταμάτη Νάζο, οι οποίοι με αυταπάρνηση και γενναιότητα συνέδραμαν στην επιχείρηση της άμεσης κατάσβεσης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.