Στην ανακοίνωση του Συλλόγου της Κώμης που δημοσιεύσαμε επισημαίνεται η ακόλουθη σημαντική σημείωση. Η οποία αναφέρει τα ακόλουθα: 

Όπως σας έχουμε προαναγγείλει στις προτεραιότητες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι και η τακτοποίηση του αρχείου των Μελών, για να λαμβάνετε όλοι σωστά την αλληλογραφία σας καθώς και να διαχειριστούμε εξίσου για όλους τις ταμειακές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες προηγούμενων χρόνων.

Σας παρακαλούμε, επειδή η ετήσια συνδρομή είναι ένα από τα έσοδα του Συλλόγου μας, όσοι έχουν ταμειακές εκκρεμότητες τα τρία τελευταία χρόνια να τις τακτοποιήσουν. Επειδή δεν έχουμε ιδιαίτερους εισπρακτικούς μηχανισμούς η πληρωμή της συνδρομής είναι κίνηση φιλοτιμίας και ενδιαφέροντος για τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, του συλλόγου σας στέλνουν τις θερμότερες ευχές για υγεία, ευημερία, αγάπη και ειρήνη και η νέα χρονιά του 2019 να μας φέρει νέες ελπίδες και προσδοκίες για τον καθένα μας ξεχωριστά!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.