Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου στην Τήνο η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση ο "Κήπος των Ευχών". Μια διοργάνωση του Δήμου Τήνου, της ομάδας La Petite Marguerite και η οργάνωση - ιδέα ανήκε στο κατάστημα Κερασό. 

Δυο πλανόδιοι ειρηνοποιοί φτάνουν σε μια χώρα γεμάτη γκρίνια και φασαρία. Ο ήλιος και το φεγγάρι κλαίνε διαρκώς, τα σύννεφα ανασαίνουν λυπημένα και τα δάση χορεύουν μόνα δίχως μουσικές. Στις πόλεις τα παιδιά δεν μοιράζονται πια αγκαλιές. Πως είπατε; Τα παιδιά δε μοιράζονται πια αγκαλιές; Μα τί συμβαίνει;

Η ομάδα La petite Marguerite πραγματοποίησε μια μουσική διαδρομή, μετατρέποντας διάφορες γωνίες και δρόμους του νησιού σε έναν τόπο με τεράστιες φυσαλίδες. Στη διαδρομή δύο περιπλανώμενα αερικά συνάντησαν μικρά και μεγάλα ξωτικά και όλοι μαζί ζωντάνεψαν ένα παραμύθι στους δρόμους του νησιού.

Και ύστερα ο αέρας γέμισε με ευχές και.. σαπουνόφουσκες!

Στο τέλος της διαδρομής μια μοναδική έκπληξη περίμενε μικρούς και μεγάλους έξω από το κατάστημα Κερασό!!

Φωτογραφική κάλυψη: Φωτογρά..φως [Evelyn Foskoloy]

Σχόλια:

1 comments:

  1. σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!! είσαστε καταπληκτικοί οικοδεσπότες!! καλές γιορτές σε όλους!! φιλικά βάσια & καριοφύλλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.