Με απόλυτη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος Εντελέχεια Τήνου επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tae Kwon Do που συμμετείχε στη Βουλγαρία. Η επιστροφή συνοδεύτηκε με δύο μετάλλια. Ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Φωτιάδης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους γονείς και όλο το επιτελείο του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν και καταφέραμε για το νησί μας να υπερβούμε κάθε όριο και αγωνιστικά και σωματικά. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας - υποστηρικτές  ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Αλβέρτη και βεβαίως την Παναγία που επιστρέψαμε υγιείς».

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Εντελέχεια κέρδισε δύο διεθνή χάλκινα μετάλλια με τους αθλητές Κωνσταντίνου Μιχαήλ και Οδυσσέα Καραβίδα.

Ο κος Φωτιάδης στη συνέχεια της δήλωσης του αναφέρει: «Με οχτώ (8) αθλητές/τριες καταφέραμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα γενικής κατάταξης σε όλες τις κατηγορίες ανάμεσα σε 20 χώρες. Είμαι περήφανος για τα παιδιά γιατί ανταποκρίθηκαν σε ένα τέτοιο δυνατό πρωτάθλημα.  Τέλος, θέλω να σας μεταφέρω το ρίγος που νιώσαμε να ακούς όλο το στάδιο να φωνάζει, Ελλάς, Ελλάς. Εμπειρία για όλους μας και πρωτόγνωρο για τους αθλητές μας».Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.