Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια που συνδέονται με την Τήνο. Το ίδιο δεν θα ισχύει όμως για αύριο, Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου ημέρα των Χριστουγέννων καθώς τα πλοία των εταιρειών (Fast Ferries και Blue Star Ferries) δεν θα εκτελέσουν τα δρομολόγια τους.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων το SuperFerry θα πραγματοποιήσει αύριο δρομολόγιο από Ραφήνα στις 8.00 το πρωί και ώρα άφιξης στην Τήνο στις 11.40 το μεσημέρι. Το δρομολόγιο της επιστροφής προς την Ραφήνα δεν θα πραγματοποιηθεί.


Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι την επόμενη Τρίτη, 1η Ιανουαρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας.

Τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου η Fast Ferries με ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της κάνει γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του Andros από την Ραφήνα, ωστόσο, κανονικά θα εκτελεστεί στις 8.25 από Τήνο για Ραφήνα. Η Golden Star Ferries με το SuperFerry θα πραγματοποιήσει κανονικά το δρομολόγιο της.


Την Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου το SuperFerry θα κάνει το δρομολόγιο του κανονικά ενώ το Fast Ferries Andros θα πραγματοποιήσει την σύνδεση μόνο από το λιμάνι της Ραφήνας στις 17.30 προς Τήνο. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.