Ποιο θα είναι το καράβι που θα κάνει ποδαρικό στο λιμάνι της Τήνου το 2019; Με δεδομένο πως η Fast Ferries έχει ανακοινώσει πως για την Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια μόνο από το λιμάνι της Ραφήνας (17.30) προς τα νησιά, το πλοίο που θα δέσει πρώτο το νέο χρόνο στο λιμάνι της Τήνου είναι το SuperFerry.

Το πλοίο της Golden Star Ferries θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07.55 το πρωί και θα έχει άφιξη στην Τήνο στις 11.35 το μεσημέρι έπειτα από την Τήνο για την Ραφήνα θα αναχωρήσει στις 14.35.
To Blue Star Paros για λογαριασμό της Blue Star Ferries θα φύγει το πρωί στις 07.30 από το λιμάνι του Πειραιά και στην Τήνο θα φτάσει στις 12.00 το μεσημέρι, η επιστροφή θα είναι κανονικά στις 15.00 το μεσημέρι και άφιξη στο μεγάλο λιμάνι το απόγευμα στις 20.30

Ενώ όπως είπαμε και παραπάνω το Fast Ferries Andros θα εκτελέσει κανονικά το απογευματινό του δρομολόγιο, στις 17.30 από το λιμάνι της Ραφήνας για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

Ευχόμαστε σ' όλα τα πληρώματα των πλοίων υγεία, ευτυχία και καλά ταξίδια. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.