Η διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου ανάρτησε σήμερα στη διαφάνεια του κράτους (διαύγεια) την πρόσληψη μιας ιατρού ειδικότητας, Ιατρικής Παθολογίας για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Πρόκειται για το τμήμα της Μικροβιολογίας.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριανταέξι (36) μήνες.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως σημαντικό ρόλο ώστε να πραγματοποιηθεί η κίνηση αυτή είχε η επιστημονική διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τήνου κου. Ελισάβετ Μπαλταρέτσου. Σε επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ. κα Βαλεντίνα Γαβριελάτου μας μετέφερε τα ακόλουθα.

«Είναι γεγονός, δημοσιεύτηκε η πρόσληψη ιατρού για το Μικροβιολογικό από την 2η Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ. Πρόκειται για την κυρία Gheorghe Loredana Mariana όπου θα είναι άλλος ένας σημαντικός πυλώνας στην ήδη καλή λειτουργία του Μικροβιολογικού στο Κέντρο Υγείας Τήνου». 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.