Δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τήνου που αφορά τα έργα για το νέο έτος που είναι προ των πυλών. Στην παρούσα ανάρτηση θα ρίξουμε μια ματιά στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Ενότητα Πανόρμου. 

Διαμόρφωση υπαίθριου χώρου πολιτιστικών χρήσεων στη θέση ''Το νταμάρι του Δράκου - Καπαριά'' με προϋπολογισμό 10.000,00€. Συντηρήσεις-επισκευές σχολικών κτιρίων ΔΕ Πανόρμου με το κόστος να ανέρχεται στα 1.000,00€. 

Νέα δίκτυα σωληνώσεων και λοιπές υποστηρικτικές εργασίες στο πλαίσιο της ταπείνωσης της δημοτικής οδού Πανόρμου - Όρμου Πανόρμου με το ποσό που θα δαπανηθεί στην εν λόγω εργασία να είναι 7.200,00€. Αντικατάσταση και επέκταση δικτύου ύδρευσης οικισμών ΤΚ Πανόρμου με προϋπολογισμό 11.574,71€. 

Συντήρηση και επισκευή αποχετευτικών αγωγών ΔΕ Πανόρμου με κόστος 10.000,00€. Εργασίες διαμόρφωσης, ανάπλασης, εξωραϊσμού και αποκατάστασης ζημιών στους κοινόχρηστων χώρων ΔΕ Πανόρμου με την τιμή του έργου να πηγαίνει στα 12.500,00€. 

Τέλος, να τονίσουμε και το έργο από το ΕΣΠΑ με τίτλο Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων Πύργου Τήνου προϋπολογισμού 46.946,46€. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.