Χθες βράδυ, 28 Δεκεμβρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο  Άγιος Αντώνιος» της Καθολικής Αρχιεπισκοπής στην Τήνο έγινε το παραδοσιακό τσάι που οργάνωσε  με μεγάλη επιτυχία, όπως πάντα, το ΔΣ της Κάριτας Τήνου και οι εθελοντές της.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους της Κάριτας που έφθασαν να περάσουν μια ζεστή βραδιά μαζί με όσους αγαπούν, εκτιμούν και βοηθούν την αγαθοεργή και κοινωνική αποστολή της Κάριτας.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος, οι ιερείς: π. Νίκος Ψάλτης, Εκκλησιαστικός Παραστάτης της Κάριτας στην Τήνο και ο π. Μάρκος Φώσκολος, ο π. Μάρκος Βιδάλης, ο π. Γεώργιος Παλαμάρης, ο π. Φερνάνδος  Bravo,  ο π. Ιωσήφ Rossi, οι τρεις αδελφές του μοναχικού τάγματος «Δούλες του Κυρίου και της Αειπαρθένου Μαρίας»: αδ. Μαρία, αδ. Γλυκερία και αδ. Σπεράντζα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευγενία Αλοιμόνου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι θεσμών και οργανώσεων του νησιού και πολύς κόσμος. Το Δήμαρχο Τήνου που απουσίαζε στην Αθήνα εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κα Αναστασία Δεληγιάννη.

Στην αρχή της εκδήλωσης σύντονο χαιρετισμό απεύθυναν: ο Πρόεδρος της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου κ. Αντώνης Δελατόλας, ο Αρχιεπίσκοπος και η Αντιδήμαρχος κα Δεληγιάννη.

Τη παράσταση της βραδιάς έκλεψαν τα παιδιά της παιδικής ομάδας   παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Γυναικών Τήνου, οι δύο  ιερομόναχοι από την Αργεντινή που μαζί με τις  τρεις μοναχές και  τη συνοδεία κιθάρας και φλάουτου εντυπωσίασαν  τους παρόντες με τα ελληνικά τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα από διάφορες χώρες.

Το τσάι, ο καφές, τα βουτήματα, το ρακάκι και άλλα συνοδευτικά του τσαγιού συνέβαλαν στη ζεστασιά του σώματος και της καρδιάς όλων.

Ένα «μπράβο» στους διοργανωτές της εκδήλωσης και στους παρόντες υποστηριχτές της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

www.kantam.gr


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.