Ο Σύλλογος Κώμης Τήνου είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για ό,τι έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και συγχρόνως θα σας παραθέσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των επόμενων μηνών.

Δεκέμβριος 2018
Δευτέρα 31/12/2018 στην Κώμη
Το βράδυ της Δευτέρας 31/12-Παραμονή Πρωτοχρονιάς μετά τις 22:00 θα μαζευτούμε στην ενοριακή αίθουσα του χωριού για να αλλάξουμε τον χρόνο όλοι μαζί.

Ιανουάριος 2019
Τρίτη 01/01/2019 στην Κώμη
Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά την θ. Λειτουργία και την δοξολογία για τον νέο χρόνο θα γίνει η κοπή της πίτας στην ενοριακή αίθουσα, πάντα μαζί με το τοπικό συμβούλιο και την ενοριακή επιτροπή. Φέτος θα μοιραστούν δώρα σε παιδιά που πηγαίνουν νήπιο και δημοτικό. Παρακαλώ πολύ καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο για να δηλώσετε συμμετοχή για τα δώρα:
Γιώργος Αρμακόλας: 6977248176.

Κυριακή 27/01/2019 στην Αθήνα – ώρα 11:00

Την παραπάνω ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Αδελφότητας, Ασημ. Φωτήλα 40 και Λ. Αλεξάνδρας, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με την κοπή της πίτας και τις ευχές για την νέα χρονιά. Θα ακολουθήσει κέρασμα στο Τηνιακό καφενείο, προσφορά του Συλλόγου μας.

Σημαντική Ανακοίνωση

Όπως σας έχουμε προαναγγείλει στις προτεραιότητες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι και η τακτοποίηση του αρχείου των Μελών, για να λαμβάνετε όλοι σωστά την αλληλογραφία σας καθώς και να διαχειριστούμε εξίσου για όλους τις ταμειακές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες προηγούμενων χρόνων. Σας παρακαλούμε, επειδή η ετήσια συνδρομή είναι ένα από τα έσοδα του Συλλόγου μας, όσοι έχουν ταμειακές εκκρεμότητες τα τρία τελευταία χρόνια να τις τακτοποιήσουν. Επειδή δεν έχουμε ιδιαίτερους εισπρακτικούς μηχανισμούς η πληρωμή της συνδρομής είναι κίνηση φιλοτιμίας και ενδιαφέροντος για τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, του συλλόγου σας στέλνουν τις θερμότερες ευχές για υγεία, ευημερία, αγάπη και ειρήνη και η νέα χρονιά του 2019 να μας φέρει νέες ελπίδες και προσδοκίες για τον καθένα μας ξεχωριστά!

Αθήνα, Δεκέμβριος 2018

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.