Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας, που κρατάτε στα χέρια σας. 

Τότε συνηθιζόταν οι σύλλογοι να στέλνουν ενημερωτικές εγκυκλίους στα μέλη τους. Στην προσπάθειά μας να αλλάξου- με τον άχαρο αυτό τρόπο επικοινωνίας αλλά και για να αποκτήσουμε μία καλύτερη επαφή με τα μέλη μας, τους συγχωριανούς μας, αλλά και τους φίλους του χωριού μας και του νησιού μας, προχωρήσαμε στην έκδοση της εφημερίδας μας.

Θεωρούμε ότι πετύχαμε απόλυτα σε αυτή μας την προσπάθεια, βλέποντας όχι μόνο την καθημερινά αυξανόμενη λίστα των αποδεκτών, την αποδοχή από όλους ανεξαιρέτως, αλλά και το βασικότερο όλων: την αναφορά της εφημερίδας μας σε παραπομπές βιβλίων και περιοδικών.

Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε προβλήματα και «κακώς κείμενα» όχι μόνο του χωριού μας αλλά και του νησιού, προβλήματα που απασχολούν. Προβάλαμε έργα που έχουν γίνει στο χωριό από τον Σύλλογό μας, τον Δήμο και το αδελφό σωματείο, αλλά και εκδηλώσεις οι οποίες συνέβαλαν στην προβολή του πανέμορφου χωριού μας.

Επίσης προβάλαμε δράσεις και έργα που έχουν γίνει στο νησί μας γενικότερα. Η προσπάθειά μας αυτή στηρίζεται μόνο στην απεριόριστη αγάπη μας για την Καρδιανή. Δεν μπορούμε όμως να μην εκφράσουμε ένα μεγάλο ευ- χαριστώ σε όλους αυτούς που συμβάλλουν τόσα χρόνια στην έκδοση, σε αυτούς που γράφουν κείμενα, αλλά και αυτούς που μας δίνουν παλιές φωτογραφίες οι οποίες κοσμούν το οπισθόφυλλό μας.

 Τέλος καλούμε όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει στην έκδοση μας να μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας ή να μας στείλει κείμενα και φωτογραφίες με ηλεκτρονικό τρόπο. Με την ελπίδα και τη θέληση να συνεχίσουμε την έκδοση των «Νέων της Καρδιανής», ευχόμαστε η εφημερίδα μας να ταξιδεύει για ακόμη πολλά χρόνια!!!!

Η Συντακτική Ομάδα των Νέων της Καρδιανής

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.