Οι επίσημες υποχρεώσεις για το 2019 ξεκινούν για τον Περιστεριώνα Τήνου. Η ομάδα μπάσκετ της Τήνου αφήνει πίσω της μια άκρως πετυχημένη χρονιά και στρέφει την προσοχή της στις διοργανώσεις που συμμετάσχουν τα τμήματα του σωματείου. Η αρχή γίνεται με το γυναικείο τμήμα. 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου το τμήμα της Τήνου θα ταξιδέψει στη Σύρου για να αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Πάρου στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 17.30 το απόγευμα. Την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου πάλι το γυναικείο τμήμα θα αντιμετωπίσει εκ νέου τον Αθλητικό Όμιλο Πάρου, αυτή την φορά ως τυπικά γηπεδούχος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί.

Στα αγωνιστικά, ο Περιστεριώνας χρειάζεται τις νίκες αυτές για να ανακάμψει βαθμολογικά διότι βρίσκεται στην τρίτη (3η) θέση του ομίλου έχοντας δύο (2) ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ενώ, η ομάδα της Πάρου σε δύο (2) αναμετρήσεις μετράει δύο (2) νίκες κάτι που την φέρνει στην δεύτερη (2η) θέση του ομίλου.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.