Το Δ. Σ. ευχαριστεί τα μέλη, που στήριξαν με την παρουσία τους της εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, καθώς και το Δ.Σ.. Τιμώντας ταυτόχρονα τον εορτασμό των σαράντα χρόνων από την επίσημη ίδρυση του Συλλόγου 1979 - 2019. 

Ευχαριστούμε τον Αιδεσιμότατο Ιερέα π. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο που ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου μας, τον κ. Γιώργο Γαίτη, την Δ/δα Παναγιώτα Γαίτη, την κ. Γεωργία Ζαχαρή, που με τις νησιώτικες νότες και τραγούδι, κράτησαν δύο και πλέον ώρες τους παρευρισκομένους στο Τηνιακό καφενείο, ενθουσιάζοντας τους !!!


Ευχαριστίες επίσης και στο μέλος μας κ. Γιώργο Αλεξόπουλο για την βίντεο κάλυψη της εκδήλωσης. Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου κ. Μανώλης Σώχος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων κ. Σκαρής Μανώλης, ο Γ.Γ. κ. Χαλάς Πέτρος, ο Κοσμήτορας και Ταμίας του συλλόγου Βεναρδιανών κ. Κοντονικολάου Μιχάλης, καθώς και οι Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ., κ. Αλβέρτης Μάρκος του Συλλόγου των πανταχού Φαλαταδιανών, η κ. Δασύρα Φραντζέσκα και το μέλος του Δ.Σ. κ. Σπαρβέρη Λαμπρινή του Συλλόγου Υστερνιωτών, ο κ. Ποτήρης Ματθαίος του Συλλόγου Καρυάς, ο κ. Σιγάλας Ηλίας του Συλλόγου των απανταχού Μουνταδιανών, ο κ. Καραίσκος Κώστας του Συλλόγου Καρδιανιωτών "Η Αγία Τριάς", .

Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί για την παρουσία τους και τα καλά τους λόγια, για την Δράση του Συλλόγου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.