Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 12 Ιανουαρίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση - απολογισμός - κοπή πίτας του Συλλόγου Απανταχού Κεχριανών Τήνου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα του χωριού μετά την τέλεση της απογευματινής Θείας Λειτουργίας. Η προσέλευση του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική με βάση τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δια του προέδρου του, Νίκο Ρουγγέρη μετέφερε τις ευχές για το νέο χρόνο και πραγματοποίησε έναν απολογισμό καθώς και τα σχέδια που υπάρχουν για το 2019. Επιπροσθέτως, -όπως είθισται σε τέτοιες συναντήσεις των συλλόγων της Τήνου-, οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα πριν την κοπή της πίτας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κάτοικοι των γύρο περιοχών, ιερείς, ο δήμαρχος Τήνου, η αντιδήμαρχος κα Λουκριτία Άνδροβικ, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Τέλος, να αναφέρουμε πως η κοπή πίτας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα μετά τη Θεία Λειτουργία στις 6.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Φραγκίσκου Ηρώων Πολυτεχνείου 35 στους Αγίους Αναργύρους.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.