Η καταιγίδα "εξπρές" που περίμεναν στη Ελλάδα οι μετεωρολόγοι, έκανε την εμφάνιση της και στην Τήνο από αργά χθες βράδυ. Πρόκειται για το φαινόμενο που θα παραμείνει στην Τήνο και στις Κυκλάδες μέχρι Τετάρτη μεσημέρι. 

Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Τήνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση.

» Χωρίς πλοία η Τήνος - Απαγορευτικό απόπλου

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως από τα μεσάνυχτα μέχρι αυτή την ώρα έχουν πέσει συνολικά στην πόλη της Τήνου, περισσότερα από 23 χιλιοστά νερού. Στο χωριό της Στενής η βροχόπτωση είναι πιο έντονη κάτι που το αναφέρει και ο αριθμός των 33 χιλιοστών βροχής που έχουν πέσει. Ενώ, στα 22 χιλιοστά είναι και στον Πύργο. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.