Όπως και στην Τήνο έτσι και στην Αθήνα ο Σύλλογος των Απανταχού Κεχριανών έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε την γενική του συνέλευση. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Φραγκίσκου Ηρώων Πολυτεχνείου 35 στους Αγίους Αναργύρους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δια του προέδρου του, Νίκο Ρουγγέρη μετέφερε τις ευχές για το νέο χρόνο και πραγματοποίησε έναν απολογισμό καθώς και τα σχέδια που υπάρχουν για το 2019. Επιπροσθέτως, -όπως είθισται σε τέτοιες συναντήσεις των συλλόγων της Τήνου-, οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα πριν την κοπή της πίτας.Στην εκδήλωση συμμετείχε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος όπου απεύθυνε και τις ευχές του καθώς και καταγόμενοι του χωριού που μένουν στην Αθήνα και στην Τήνο. Σύλλογος και παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Πάσχα και το καθιερωμένο τραπέζι της Αγάπης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.