Με ευχές Κάλαντα και Παραδοσιακά Υποδέχτηκε ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου το νέο έτος. 

Ο Σύλλογος Υστερνιωτών εύχεται σε όλους υγεία, αγάπη, ευημερία και δημιουργία, να προσπαθούμε πάντα για το καλό των οικισμών και του νησιού μας προβάλλοντας πάντα τον τόπο μας και σεβόμενοι την πολιτιστική του κληρονομιά.

Να υποστηρίζουμε όλοι με ομαδικό πνεύμα και συνεργασία τις προσπάθειες που γίνονται, για το κοινό καλό, αφήνοντας στην άκρη ότι προσωπικά μας ενοχλεί, γιατί το μήνυμα των ημερών αλλά και  η καθημερινότητα μας  προστάζει  αγάπη, βοήθεια στον συνάνθρωπο, στήριξη στον αδύναμο και αλληλεγγύη.

Ας είναι η ανιδιοτέλεια αυτή που θα στηρίζει και θα φωτίζει το δρόμο μας για να συνεχίσουμε σε πείσμα των δύσκολων καιρών να στηρίζουμε τους μικρούς οικισμούς μας και να συμπληρώνουμε τις Αρχές του τόπου, δουλεύοντας με συνεργασία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.Ο Σύλλογος μας είναι και θα είναι παρόν σε ότι χρειαστεί, αφού αυτό έχει αποδείξει με πράξεις και έργα. Στις 2 Ιανουαρίου λόγω έντονης βροχόπτωσης  την Πρωτοχρονιά, ο Σύλλογος Υστερνιωτών επισκέφθηκε όλα τα σπίτια των μόνιμων κατοίκων στα Υστέρνια , είπε τα κάλαντα και πρόσφερε συμβολικά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα δείχνοντας έτσι στο ελάχιστο ότι το μυαλό και η καρδιά μας  είναι εκεί κοντά στους μόνιμους κατοίκους των Υστερνίων .Ευχαριστούμε τους: Κύριλλο, Άρη, Νίκο, Απόστολο και Κοσμά για την συμμετοχή τους  στα κάλαντα, αλλά και για όλο το χρόνο που στηρίζουν συλλογικές εκδηλώσεις τιμώντας μας με την παρουσία τους αλλά και την βοήθειά τους.

Ευχές από καρδιάς σε όλους τους Υστερνιώτες, Τηνιακούς και όλο τον κόσμο με υγεία και αγάπη, για μία χρονιά δυναμική και με όμορφες δράσεις!!!!

Για το Δ.Σ 

Η Πρόεδρος 
Φραντζέσκα Δασύρα


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.