Κυριακή 27/01/2019 στην Αθήνα – ώρα 11:00

Την παραπάνω ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Αδελφότητας, Ασημ. Φωτήλα 40 και Λ. Αλεξάνδρας, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με την κοπή της πίτας και τις ευχές για την νέα χρονιά. Θα ακολουθήσει κέρασμα στο Τηνιακό καφενείο, προσφορά του Συλλόγου μας.

Σημαντική Ανακοίνωση

 Όπως σας έχουμε προαναγγείλει στις προτεραιότητες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι και η τακτοποίηση του αρχείου των Μελών, για να λαμβάνετε όλοι σωστά την αλληλογραφία σας καθώς και να διαχειριστούμε εξίσου για όλους τις ταμειακές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες προηγούμενων χρόνων. 

Σας παρακαλούμε, επειδή η ετήσια συνδρομή είναι ένα από τα έσοδα του Συλλόγου μας, όσοι έχουν ταμειακές εκκρεμότητες τα τρία τελευταία χρόνια να τις τακτοποιήσουν. Επειδή δεν έχουμε ιδιαίτερους εισπρακτικούς μηχανισμούς η πληρωμή της συνδρομής είναι κίνηση φιλοτιμίας και ενδιαφέροντος για τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, του συλλόγου σας στέλνουν τις θερμότερες ευχές για υγεία, ευημερία, αγάπη και ειρήνη και η νέα χρονιά του 2019 να μας φέρει νέες ελπίδες και προσδοκίες για τον καθένα μας ξεχωριστά!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.