Δυνατή καταιγίδα αρκετών ωρών που συνοδεύτηκε από βροντές και αστραπές έκανε τη νύχτα μέρα στην Τήνο. Επί της ουσίας πρόκειται για τον ερχομό του «Φοίβου» στο νησί. Της νέας κακοκαιρίας που θα πλήττει την Ελλάδα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Έτσι λοιπόν, χθες το απόγευμα ο καιρός επιδεινώθηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν βάσει και των μετεωρολογικών προβλέψεων, με αποτέλεσμα ισχυρή βροχόπτωση να πλήξει την Τήνο.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το βροχόμετρο της πόλης του νησιού δείχνει ότι χθες έπεσαν 16.2 χιλιοστά νερού. Στη Στενή η βροχή που έπεσε μετουσιώνετε σε αριθμό των 25.2 χιλιοστών. Ενώ, στην περιοχή του Πύργου στα 13.6 χιλιοστά.

* ο σταθμός της Κώμης συνεχίζει να παραμένει εκτός λειτουργίας.

O καιρός για σήμερα, Πέμπτη 24/1

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Τήνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 25/1, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.