Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαρλά - Μαμάδου Τήνου σας καλεί την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 π. μ. στην αίθουσα του 2ου ορόφου Ιωάννη Ρήγου Πανορμίτη της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΤΗΝΙΩΝ ΕN AΘΗΝΑΙΣ οδός Ασημάκη Φωτήλα 40 και Λ. Αλεξάνδρας όπου θα γίνει

1. Απολογιστική Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Α.- Απολογισμός Πεπραγμένων 2018.
Β.- Ταμειακός Απολογισμός 2018.
Γ.- Προϋπολογισμός 2019.
Δ.- Έλεγχος Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Ε.- Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Ζ.- Ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τα χωριά μας.

2. - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη, φίλες και φίλοι, ο ερχομός του 2019 βρίσκει τον σύλλογο μας επετειακά ( αναγνώριση πρωτοδικείου 23.5.1979 ) επίσημα σαράντα χρόνια (40) δράσης και πολιτισμού, από την εποχή που μια ενθουσιώδη παρέα συγχωριανών μας, με αγάπη και νοσταλγία για τα χωριά μας ίδρυσαν τον σύλλογο, με μοναδικό σκοπό την διατήρηση και ανάπτυξη των δεσμών αλληλεγγύης προόδου και συνεργασίας των Μαρλιωτών – Μαμαδιανών, με κοινούς στόχους, για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων των χωριών μας.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν πολλές παρεμβάσεις προς κάθε αρμόδιο φορέα, με μοναδικό σκοπό τον καλλωπισμό των χωριών μας σε πολλούς τομείς, καθώς και στη διάσωση και προβολή της καλλιτεχνικής παράδοσης, την προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, και εν γένει του περιβάλλοντος.

Το Δ.Σ. πιστεύει ότι, η αγάπη για τα χωριά μας και η προσφορά τόσο αυτών που πέρασαν από τα Δ.Σ. τα σαράντα αυτά χρόνια (40) από ιδρύσεως του συλλόγου, αλλά και πριν την επίσημη ίδρυση του, από το έτος 1977 – 1978 όσο και των μελών του ήταν μεγάλη.

Για το λόγο αυτό, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η παρουσία όλων σας, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη, για να έχει συνέχεια η από ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα πετυχημένη πορεία του. Ο Σύλλογος ανήκει σε όλους μας, η παρουσία του, η ιστορία του και οι πράξεις του, όλα αυτά τα χρόνια, μαρτυρούν πόσα πολλά έχει προσφέρει, μαζί με όλους εσάς στα χωριά μας.

Σας καλούμε, να είστε παρόντες στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, διότι η συμμετοχή σας, αλλά και η παρουσία σας, στις 13 Ιανουαρίου 2019 στο σύλλογο, θα βοηθήσει να έχει συνέχεια, αλλά και συνέπεια η ύπαρξη του !

Μετά την ολοκλήρωση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης , θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα, εντός του Τηνιακού καφενείου, προσφορά του συλλόγου, καλωσορίζοντας το νέο χρόνο, με νησιώτικους σκοπούς, με την συντροφιά των κ. κ. Γιώργου Γαϊτη στο Βιολί, Ιωάννη Μιχαήλ στο Λαούτο. .

Με την πεποίθηση ότι, όπως πάντα, θα βρεθείτε πάλι κοντά στον σύλλογο μας, σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.