Στην καθιερωμένη συνάντηση που γίνετε κάθε αρχή του χρόνου, η Δημοτική Αρχή Τήνου δια του δημάρχου, Γιάννη Σιώτου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και πραγματοποίησε ένα απολογισμό, στο μέχρι στιγμής έργο που έχει προσφέρει στο νησί. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου, Γιάννης Μαρκουΐζος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο που πραγματοποίησε μια συνοπτική αναφορά στα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων καθώς και σε ενέργειες του μέλλοντος από τον εκλιπόντα δήμαρχο, Σίμο Ορφανό.Πραγματοποιήθηκε αναφορά σε βασικούς τομείς του νησιού όπως: η Καθαριότητα, η ύδρευση, Παιδεία, ο Τουρισμός σε έργα που υλοποιήθηκαν όπως η αναβάθμιση του Παιδικού Σταθμού, το Κέντρο Σίτισης αλλά και υλοποιούνται στο νησί καθώς και οι χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν για περαιτέρω σημαντικά έργα.

»Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση επί των θεμάτων«

Αναφορά έγινε όπως ήταν αναμενόμενο και στο θέμα του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου, όπου ο δήμαρχος Τήνου αναφέρθηκε στα βήματα που έγιναν και έχουν γίνει και έφεραν ως αποτέλεσμα να επιστραφεί η διοίκηση αυτού στην προτέρα κατάσταση του αλλά ... και στη συνέχεια του αγώνα με την δικαστική διαμάχη στο ΣτΕ.

Τέλος, την πίτα ευλόγησαν ο π. Νικόλαος Μαραγκός καθώς και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου-Νάξου π. Νικόλαος Πρίντεζης όπου ανέγνωσε και το μήνυμα του προς τους παρευρισκόμενους.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.