Μετά από την κανονική διάρκεια αγώνα και μια παράταση, το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου επικράτησε χθες, Σάββατο, 19 Ιανουαρίου του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου με 66-64. Ένα παιχνίδι που πάντα μεταξύ των δύο ομάδων είναι ντέρμπι.

Αποτελέσματα περιόδων: 13-19, 33-30, 45-47, 57-57, 66-64 [παράταση]

Άξιο αναφοράς ήταν η συμμετοχή και των δύο ομάδων στη δράση του Περιστεριώνα για τη χθεσινή αναμέτρηση. Μια δράση αφιερωμένη στο «Σύλλογο Όραμα Ελπίδας». Από το φίλαθλο μέχρι τους παίχτες της ομάδας έγινε πρόσκληση ώστε να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών δίνοντας έτσι ελπίδα και ζωή στο συνάνθρωπο μας, είναι κάτι απλό αλλά και κάτι τόσο σημαντικό.Για εμάς το μπάσκετ δεν είναι απλά ένα άθλημα, είναι ο τρόπος για να πετύχουμε τη σημαντικότερη νίκη. Όλοι μαζί μια αγκαλιά για το "Όραμα Ελπίδας". Γινόμαστε εθελοντές για να μη λείψει κανένα χαμόγελο από τα παιδιά μας, αναφέρει μέσα από την ανάρτηση του στο Facebook της ομάδας ο πρόεδρος του Περιστεριώνα.

Περιστεριώνας Τήνου (Αντ. Βιδάλης): Παγανέλης 7, Μπινιάκου 7 (1), Σπεντζάρης, Βιδάλης, Καμπέρι 11 (3), Τριαντάφυλλος, Σιώτης 16, Κουτσουμπάκος 18, Χατζίρης, Πετρόπουλος, Δελατόλας 7 (1), Τζές

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.