Ευχαριστήριο προς τον Καλλιτέχνη, Χρήστο Φιοράντη εξέδωσε η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η Μεγαλόχαρη Τήνου" αναφορικά με την πρόσφατη δωρεά του στη μονάδα. Αναλυτικά το ευχαριστήριο ανεαφέρει τα ακόλουθα:

Παρακαλούμε να δεχτείτε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της Μονάδας για την εξαιρετική σας ενέργεια να σπεύσετε αυτοβούλως και να δωρίσετε από το λατομείο σας πέντε κυβικά φυσική πέτρα εξαίρετης ποιότητας, προκειμένου να χτιστούν τα καθιστικά στον χώρο της τραπεζαρίας και του σαλονιού μας.

Η κίνηση σας αυτή, απόλυτα συνυφασμένη με την γενναιοδωρία της καλλιτεχνικής σας φύσης, αγκαλιάζει κατ ουσίαν την κοινωνική μας αποστολή, υπηρετώντας ταυτόχρονα την επίτευξη του μοναδικού μας σκοπού που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση των καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των ηλικιωμένων περιθαλπομένων μας.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι το έργο αγάπης ολοκληρώθηκε εγκαινιάζοντάς με τον πιο όμορφο τρόπο την εορταστική περίοδο που διανύουμε και η πέτρα σας ήδη στολίζει το χώρο της αιθούσης μας ενώ πέρα από τον αισθητικό συμβολισμό της αναδεικνύει και την άμεση χρησιμότητα της φιλοξενίας που μας παρέχει.

Να έχετε πάντα υγεία και δύναμη προσφοράς, ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι ονειρεύεστε & η Μεγαλόχαρη Παναγίας μας να χαρίζει κάθε ευτυχία στη ζωή σας.

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Βιδάλης

Ο Διευθυντής
Γρηγοράκης Γεώργιος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.