Το Διοικητικό Συμβούλιο, σας προσκαλεί την Κυριακή 27.01.2019 στον Ιερό Ναό των Αγίων Ανάργυρων στον οικισμό του Μαρλά, όπου θα γίνει Επιμνημόσυνος Δέηση - Κοπή Πίτας :

Α) Το πρωί στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί θεία Λειτουργία.

Β) Στις 10:15 θα γίνει Επιμνημόσυνος Δέηση, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια στις Συχωριανές – Συγχωριανούς, τα Μέλη, καθώς και στους απανταχού Μαρλιώτες – Μαμαδιανούς, Πανορμίτες και σε όλους τους Τήνιους, που έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι.

Με αυτό τον τρόπο, τιμούμε τις συμπατριώτισσες – συμπατριώτες που προσέφεραν πολλά και σήμερα δεν είναι κοντά μας. Η προσφορά τους και το μικρό λιθαράκι που έβαλαν με αγώνες και κόπους, άφησαν σε όλους μας, μία παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την διατήρηση των δεσμών αλληλεγγύης και προόδου, ώστε να απολαμβάνουμε και εμείς έως σήμερα, όλα αυτά που δημιούργησαν όλοι τους, σε ακόμα ποίο δύσκολους καιρούς.

Γ) Ώρα 11:00 στην αίθουσα του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Ανάργυρων στο Μαρλά, θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με ένα μικρό κέρασμα, για τα μέλη και κατοίκους των Χωριών μας, αλλά και τους φίλους αυτών.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, ο ερχομός του 2019 βρίσκει τον Σύλλογο μας στα (40) σαράντα χρόνια, (Επίσημα από την αναγνώριση του Πρωτοδικείου) δράσης και πολιτισμού, από την εποχή που μια ενθουσιώδη παρέα συγχωριανών μας με αγάπη και νοσταλγία για τα χωριά μας ίδρυσαν τον Σύλλογο, η παρουσία σας τιμάει όλες και όλους, που σήμερα δεν είναι πλέον κοντά μας, δίνοντας χαρά σε εμάς και σε όλους τους συγχωριανούς μας.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.