Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κατάστημα "Πιάτσα" η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Τήνου. Στην απογευματινή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι του Κ.Α.Π.Η. Κατά την έναρξη τον λόγο είχε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κος Κωνσταντίνος Ψάρρος όπου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα πεπραγμένα του συμβουλίου αυτά τα 4.5 έτη θητείας.

Έπειτα, ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος απηύθυνε το χαιρετισμό του. Με τον δικό του τρόπο ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος μετέφερε τις ευχές του προς το συμβούλιο και τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Εν συνεχεία, ο π. Νικόλαος Μαραγκός, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου –Τήνου κλπ. κ. Δωρόθεο - όπου ανέγνωσε και το μήνυμα αυτού- και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος ευλόγησαν την πίτα.Άξιο αναφοράς ήταν η βράβευση προς τις σούπερ γιαγιάδες όπου με τα πλεκτά τους έβαλαν ένα λιθαράκι στην προβολή - αναγνώριση της Τήνου στο εξωτερικό. Ενώ οι δύο τυχεροί που βρήκαν τα δύο φλουριά της πίτας κέρδισαν δύο πλεκτά, δημιουργήματα τον εν λόγω γιαγιάδων.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.