Ευχαριστήριο στον κ. Κοντοβαζαινίτη Παναγιώτη, Ορθοπαιδικό χειρούργο και σε όσους στάθηκαν δίπλα μου, στην περιπέτεια της υγείας μου.

Είναι γνωστό ότι στηρίζω ανεπιφύλακτα το Ε.Σ.Υ. και το Κέντρο Υγείας Τήνου, το οποίο και υπηρέτησα από θέση ευθύνης για πολλά χρόνια, για την μεγάλη προσφορά, στους συμπολίτες μας και σε μένα προσωπικά, σε θέματα υγείας διαχρονικά. Ομοίως και τον Σύλλογο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Νικόλαος Κόγκος

Ωστόσο έρχεται κάποια στιγμή , προσωπική στιγμή για τον καθένα, που για να αντιμετωπίσεις ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν μπορείς να περιμένεις σε λίστα αναμονής .

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω δημόσια τον Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Κοντοβαζαινίτη Παναγιώτη και την ιατρική του ομάδα για την αρθροπλαστική επέμβαση που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στο δεξιό ισχίο μου, σε χρόνο μηδέν και άλλαξε την ποιότητα της ζωής μου. Να ευχαριστήσω το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ιδιαίτερα το προσωπικό του 8ου ορόφου θάλαμος 29 για την μοναδική φιλοξενία και εξυπηρέτηση
που μου επιφύλαξαν.

Δεν θα ξεχάσω τη Δομενίκη, Νοσηλεύτρια της κατ’ οίκο Νοσηλείας στην Τήνο, που ερχόταν στο σπίτι μου, μέρα παρά μέρα, για αιμοληψία προκειμένου να γίνεται ο μετεγχειρητικός έλεγχος , για την προθυμία της, την ευγένειά της και την επάρκεια στο έργο της.

Με τιμή

Γιάννης Ψάλτης

Συν. Εκπαιδευτικός

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.