Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα συζητηθεί αύριο η προσφυγή σχετικά με την υπόθεση του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας της Τήνου. 

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι σύμβουλοι Επικρατείας θα συζητήσουν τις αιτήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και του μητροπολίτη Σύρου, Δωρόθεου Β΄, αναφορικά με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τον τρόπο διοίκησης του Ιδρύματος Ευαγγελίστριας της Τήνου.

Συνολικά οι υποθέσεις που θα συζητηθούν αφορούν: την περικοπή των τριών δώρων-επιδομάτων των υπαλλήλων του Δημοσίου, ΝΠΔΔ κλπ, την παύση του μουφτή Ξάνθης, την αλλαγή διοίκησης στο Ίδρυμα Ευαγγελίστρια της Τήνου και τη νομιμότητα της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων της Αθήνας που ανέστειλε την αποχή τους τον Νοέμβριο του 2017, θα συζητηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου, στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.