Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με 6 αποστάτες-γυρολόγους βουλευτές που εξελέγησαν με 4 διαφορετικά κόμματα και με εντελώς διαφορετική ατζέντα από την κυβερνητική συγκρότησαν την πιο ετερόκλητη πλειοψηφία στα πολιτικά χρονικά. Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορεί η κυβέρνηση να διατηρήθηκε για λίγο ακόμη στην εξουσία, όμως δεν μπορεί να σταθεί πολιτικά σε αυτήν την τόσο κρίσιμη φάση για τη χώρα.

Μπορεί να πισωγύρισαν τη χώρα ,μπορεί να σπίλωσαν, μπορεί να χειραγώγησαν, μπορεί να στοχοποίησαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Όμως τώρα πια είναι σε αποδρομή. Ο χρόνος τους τελειώνει. Δεν υπάρχει λαϊκή εμπιστοσύνη στον κ. Τσίπρα και στον κυβερνητικό θίασό του. Η μοναδική λύση για τη χώρα είναι εκλογές εδώ και τώρα. Η καταδίκη της κυβέρνησης από τους Έλληνες πολίτες έρχεται αμείλικτη.

* Ο Χρήστος Πολατσίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Είναι πτυχιούχος οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 2013 εκλέχθηκε Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου και το 2016 Γραμματέας της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων. Το Μάιο του 2018 εκλέχθηκε Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής στις Κυκλάδες. Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του 2019 θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το Κίνημα Αλλαγής.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.