Μετά το πέρας του Εσπερινού στον Ναό της Ευρέσεως, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Ιδρύματος απένειμε ως κατ’ έτος τα Αριστεία, χρηματικές υποτροφίες και βιβλία εποικοδομητικού περιεχομένου στους αριστεύσαντες μαθητές όλων των εκπαιδευτικών μονάδων της Τήνου και της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.

Δεκάδες παιδιά παρέλαβαν ευλογίες από τους Σεβασμιωτάτους, τον Αρχιερατικό Επίτροπο, τους Επιτρόπους, τους παρισταμένους εκπροσώπους του Δήμου, τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, τους εκπαιδευτικούς με πολλές ευχές για την πρόοδό τους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος πριν την έναρξη της απονομής είπε ότι το Ιερό Ίδρυμα από της συστάσεώς του έχει ορίσει ως σκοπό του την υποστήριξη της Παιδείας γι’ αυτό και σε πολλά κτίρια του Ιδρύματος χωρίς καμία αντιμισθία στεγάζονται επί δεκαετίες εκπαιδευτήρια του νησιού και σε οικόπεδα τα οποία το ίδιο παρεχώρησε έχουν ανεγερθεί άλλα καινούργια εκπαιδευτήρια. Ωσαύτως, συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τα παιδιά αυτά.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.