Έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες ημέρες μια σελίδα στο Facebook με τίτλο "Άκαπνα Μαγαζιά στην Τήνο" πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Τηνιακών πολιτών που θέλουν να απολαμβάνουν την έξοδο τους για καφέ ή οτιδήποτε άλλο δίχως την παρουσία τσιγάρου στο χώρο που θα βρίσκονται. 

Η σελίδα αναφέρει τα ακόλουθα:

Η σελίδα αυτή είναι μια πρωτοβουλία των Τηνιακών πολιτών που θέλουν να απολαμβάνουν την έξοδο τους για καφέ, ποτό ή φαγητό χωρίς να καταπίνουν τον καπνό του διπλανού τους. Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος του νησιού, να σεβαστούν όχι απλά το νόμο αλλά και την υγεία των συμπολιτών τους.

Ελπίδα μας όλα τα μαγαζιά της Τήνου να αποβάλλουν το τσιγάρο από τους κλειστούς χώρους και να προσφέρουν ένα καθαρό περιβάλλον στους πελάτες τους και κυρίως στα παιδιά μας.

Όποια καφετέρια, μπαρ ή εστιατόριο θέλει να συμμετέχει σε αυτή τη δράση μπορεί να μας στείλει μήνυμα ή να αφήσει ένα σχόλιο και εμείς θα κάνουμε σχετική ανάρτηση θα το στηρίξουμε και θα το επιβραβεύσουμε.

Το 2019 μπορεί και πρέπει να είναι η αρχή για μια Τήνο χωρίς τσιγάρο με σεβασμό στην υγεία και στο δικαίωμα σε αυτή κάθε ενήλικα, παιδιού ή βρέφους.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας και κάντε κοινοποίηση τη δημοσίευση αυτή για να μας γνωρίσει ο κόσμος και να αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.