Το 2018 η Φραντζέσκα Παπαγιαννοπούλου και μια από τις διοργανώτριες του Βεγγέρα fest θα συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης (Utrecht University) στην Ολλανδία, συμμετέχοντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Youth Education and Society. Εκεί θα καταφέρει να εξετάσει επιστημονικά το 2ο Βεγγέρα fest μετατρέποντάς το σε αντικείμενο ερευνητικής μελέτης υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Pauline Slot.

Λίγο πριν το τέλος των σπουδών της, η επικεφαλής καθηγήτρια του μεταπτυχιακού, θα της ζητήσει να γράψει την προσωπική της ιστορία για το site του, προκειμένου να ενθαρρύνει κι άλλους φοιτητές σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Είναι πολύ όμορφο για εμάς που το φεστιβάλ μας ταξίδεψε με έναν τέτοιο τρόπο και κάπου αλλού! Έτσι, μπορεί το 2018 το 3ο Βεγγέρα fest να μην πραγματοποιήθηκε, ωστόσο ήταν για καλό σκοπό!  2019, το Βεγγέρα fest 3 έρχεται!


Λίγα λόγια για το Βεγγέρα fest

Για δύο ημέρες οι κάτοικοι του χωριού σε συνεργασία με έμπειρους παιδαγωγούς, θεατρολόγους και μουσικολόγους ανοίγουν τις πόρτες των φιλόξενων σπιτιών τους και υποδέχονται τα παιδιά του νησιού. Οι δράσεις εξελίσσονται κατά μήκος του χωριού. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στα σοκάκια του χωριού και να εξερευνούν μέσα από ιστορίες και παιχνίδια τα μυστικά του Φαλατάδου.

Μια βιωματική εμπειρία που εξελίσσεται σε πρωινή βεγγέρα!

Πληροφορίες _

που_ Φαλατάδος, Τήνος


πότε _ Αρχές Ιουνίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.