Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή της Τήνου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην διεθνή ταξιδιωτική έκθεση BIT Μιλάνου.

Η έκθεση αυτή, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεν είναι μόνο ένας εκθεσιακός χώρος αλλά ένα show, με παγκόσμια απήχηση, που προσελκύει χιλιάδες εκθέτες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο, τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο από το 1980. Για περισσότερα από 30 χρόνια λοιπόν, BIT έχει συγκεντρώσει φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά στοχευμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές και από ένα μεγάλο τομέα προϊόντων.

Με περισσότερα από 1.500 Hosted Buyers από την Ιταλία και το εξωτερικό, περισσότερες από 2.000 συμμετέχουσες εταιρίες και περισσότερους από 60.000 επαγγελματίες του χώρου, η φετινή έκθεση του 2019 ήταν μία από τις πιο καινοτόμες που η ΒΙΤ διοργάνωσε ποτέ.

Η ιταλική αγορά είναι ένας από τους κύριους στόχους για τι νησί μας λόγω της κοινή πολιτιστικής και θρησκευτικής κουλτούρας αλλά και λόγω του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το νησί και καλύπτει ποιοτικά τις ανάγκες των Ιταλών ταξιδιωτών. Η συμμετοχή στη έκθεση ΒΙΤ αποτελεί τμήμα ενός συνολικού πλάνου ενεργειών που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και στηρίζεται στο marketing plan του νησιού.

Από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου του 2019,η BIT ήταν μια εντελώς νέα εμπειρία.

Έγιναν επαφές και συναντήσεις για τις οποίες θα ενημερωθούν οι επαγγελματίες του τουρισμού.

Την παρουσία μας συνέδραμε η συνεργάτιδα του Δήμου στο κομμάτι της τουριστικής προβολής Μαρία Τζάννου που έχει εκπονήσει και το marketing planτης Τήνου, ενώ στο περίπτερο της Τήνου είναι (εθελοντικά) ο Μιλτιάδης Μπαμπίλης και η σύζυγός του Καλλιόπη Θυμαρά.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.