Ο Αργύρης Βλαχάκης, πρόεδρος του Π.Α.Σ. Τήνου θέλει να ευχαριστήσει τα ακόλουθα άτομα για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη συναυλία του Στέλιου Διονυσίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, προς ενίσχυση της ομάδας.

Ο πρόεδρος του τηνιακού σωματείου ευχαριστεί: τον Φραγκίσκο Λούβαρη, τον Άρη Αράθυμο, τον Νικόλαο Σουράνη, τον Μάριο Ζαλώνη, τον Κων/νο Γιαννόπουλο, τη Θέκλα Αλοιμόνου, τον Ελευθέριο Ψάλτη, τον Ιωάννη Διαμαντόπολου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Επιπροσθέτως, θερμές ευχαριστίες στην Golden Star Ferries και τα αδέρφια Στεφάνου, στο πρακτορείο του Γιώργου Μαλλιάρη για την δωρεάν μετακίνηση της ορχήστρας. Στους ιδιοκτήτες τις επιχείρησης exo catering, Γιώργο και Μιχάλη Αμοιραλή, για την άψογη συνεργασία και τέλος, στο Aeolos Bay και στον Παντελή Αλοίμονο για την δωρεάν φιλοξενία της ορχήστρας και των τραγουδιστών.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.