Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου, σύσσωμο δηλώνει εκ νέου την αντίθεσή του στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών, με σκοπό τη δημιουργία βιομηχανικής κλίμακας αιολικών πάρκων στο νησί της Τήνου.

Όντες ενήμεροι ως προς τις αρνητικές συνέπειες που θα επιφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα σε περιβαλλοντικό επίπεδο, τασσόμαστε κατά όσων επιθυμούν να βεβηλώσουν το Τηνιακό τοπίο μετατρέποντάς το σε βιομηχανική ζώνη προς δικό τους όφελος.

Εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξή μας στον Δήμου Τήνου και τον δικαστικό αγώνα που ξεκίνησε, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την διαφύλαξη της ταυτότητας του νησιού μας και την αποτροπή τέτοιων ενεργειών αλλοιωτικού χαρακτήρα οι οποίες θα προκαλέσουν μη αναστρέψιμες βλάβες, πλήττοντας ανεπανόρθωτα τον τόπο μας.

Καταδικάζουμε την αυθαίρετη απόφαση έγκρισης εγκατάστασης Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, η οποία στερείται περιβαλλοντικής μελέτης σεβόμενης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Τήνου καθώς επίσης και παραγκωνίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, απαξιώνει τους φορείς και τους πολίτες οι οποίοι την απαρτίζουν.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.