Ο Φεβρουάριος μας κουνάει μαντήλι σιγά σιγά και περιμένουμε την άνοιξη (τουλάχιστον στα χαρτιά επί του πρακτέου θα το δούμε σε λίγες ημέρες). Ο δεύτερος κατά σειρά μήνας του έτους ήταν ιδιαίτερα βροχερός εν συγκρίσει με τον αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, το 2019 δείχνει να είναι μια από τις πιο βροχερές χρονιές των τελευταίων ετών (σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής κριτήρια). Τους μηνές Ιανουάριο και Φεβρουάριο το βροχόμετρο του δήμου Τήνου στην πόλη του νησιού αναφέρει πως συνολικά έχουν πέσει 259.4 χιλιοστά νερό (163χλ. τον Ιανουαρίου και 96.4χλ τον Φεβρουάριο).

Αξίζει να αναφέρουμε πως όσα χιλιοστά είχαμε πέρυσι το 2018, τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Φεβρουάριο, (78,2) έπεσαν φέτος μέσα σε ένα μήνα (βλ. αποτελέσματα Φεβρουαρίου 2019). Ενώ όσα έπεσαν πέρυσι συνολικά όλο το χρόνο τα έχουμε ήδη περάσει φέτος στους δύο πρώτους μήνες του έτους.

Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια ...

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.