Οι εργασίες που πραγματοποιεί τους τελευταίους μήνες στο νησί εταιρεία σχετικά με την εγκατάσταση των οπτικών ινών στην Τήνο έχει δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στην κύρια φωτογραφία της αναρτήσεως, τα χαντάκια που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία, ναι μεν έχουν καλυφτεί με πίσσα όμως, με τις έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούν στο νησί τους τελευταίους μήνες έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λακκούβες στα σημεία αυτά και να ελλοχεύουν κίνδυνοι για τους διερχόμενους οδηγούς.

Έτσι, εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς του νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οδικές τους μετακινήσεις (μεγαλύτερη προσοχή στους οδηγούς δίκυκλων) και ευελπιστούμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος και στην λύση αυτού από τους αρμόδιους. Να θυμίσουμε ότι σιγά σιγά οδεύουμε και προς την τουριστική περίοδο.

Υ.Γ. Προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων να τονίσουμε ότι η αναφορά γίνεται στις εργασίες της εταιρείας και την υποχρέωση της αποκατάστασης των προβλημάτων. Προβλήματα σαφέστατα υπάρχουν και σε άλλες περιοχές όπως ο Άγιος Φωκάς, με τις λακκούβες κάθε χρόνο να κάνουν την εμφάνιση τους. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.