Ο «Σύνδεσμος των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων», όπως κάθε χρόνο, σας ενημερώνει με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το 2019, που αποτυπώνονται στο παρακάτω πίνακα.

3η Biennale Σύγχρονης Τέχνης:
20.07.2019 ώρα 17:00. Φέτος Guest Star της 3ης Biennale είναι ο Kool KOOR από τις ΗΠΑ, ο οποίος στις 20 Ιουλίου και ώρα 17:00 θα ζωγραφίσει με την δική του ιδιαίτερη τεχνοτροπία τον εσωτερικό χώρο της πέτρινης στάσης των λεωφορείων που είναι στον Αμαξωτό δρόμο, δίπλα από την δεύτερη κεντρική είσοδο του χωριού.

20.07.2019 ώρα 22:00. Εγκαίνια της 3ης Biennale Σύγχρονης Τέχνης στο Μουντάδο με θέμα ΔΙΑΔΤΑΥΡΩΣΕΙΣ / CROSSINGS στην οποία συμμετέχουν 10 καλλιτέχνες, οι εξής: Marco BADOT (ΗΠΑ), Roby COMBLAIN (Βέλγιο), Νίκος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Ελλάδα), Juan PAPARELLA (Αργεντινή), Christian ISRAEL (Χιλή / Γερμανία), Barbara CLAUS (Καναδάς), Laure FORET (Γαλλία), Silvia BAUER (Αυστρία), Elizabeth ARO (Αργεντινή / Ιταλία), Mαριάνα ΜΠΙΣΤΗ (Ελλάδα).

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 24 Αυγούστου.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.