Με βραβείο Silver στην κατηγορία Hospitality – Boutique Hotel ως “Stylish accommodation concept for holidays and events” διακρίθηκε το Diles & Rinies Luxury Hotel Villas, στην Τελετή Απονομής των Commercial Interiors Awards 2019 που έγινε στο gazARTE, στις 13 Φεβρουαρίου, κατακτώντας μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, που αποδεικνύουν την αξία της επένδυσης στην αισθητική των εμπορικών χώρων.

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση του Diles & Rinies ως κατάλυμα, που προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής για διακοπές και events, αλλά και της Τήνου γενικότερα, που τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει να αναδείξει την πολυδιάστατη ταυτότητα της ως τουριστικός προορισμός.

Οι επισκέπτες στο Diles & Rinies νιώθουν “σαν στο σπίτι τους”, απολαμβάνοντας χαλαρές ξεχωριστές διακοπές και ιδιαίτερα events στην όμορφη Τήνο, τη Μούσα του Αιγαίου! Commercial Interiors Awards 2019 – Η τελετή απονομής Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους επιχειρηματικούς χώρους από διαφορετικούς κλάδους που εντυπωσίασαν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Βραβευθέντες και απονεμητές των βραβείων επιβεβαίωσαν με τις δηλώσεις τους την αξία των Commercial Interiors Awards για την υποστήριξη των επενδύσεων στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ως μέσο συνολικής αναβάθμισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε κάθε κλάδο.Στη σύντομη ομιλία που απηύθυνε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, αρχιτέκτονας Μιχάλης Μαυρολέων, επεσήμανε το γεγονός ότι, «παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τις δυσκολίες που δημιούργησε η κρίση, στη χώρα μας εξακολουθούμε να δημιουργούμε αξιόλογα έργα. Αρχιτεκτονικά και δημιουργικά γραφεία παράγουν έργα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες προτάσεις του εξωτερικού. Τα Commercial Interiors Awards συμβάλλουν στην προβολή και προώθηση της καινοτομίας σε αυτόν τον τομέα», τόνισε. Επίσης, αναφέρθηκε στις πολλές και αξιόλογες υποψηφιότητες της φετινής διοργάνωσης, οι οποίες, όπως δήλωσε, «βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και τα έμπειρα μέλη της σε ισότιμη βάση και με αντικειμενικότητα, μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικασίας βαθμολόγησης, που διασφαλίζει τη διαφάνεια».

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.