Καλούνται τα μέλη του Σωματείου μας, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στις 6 το απόγευμα στο καφέ «la strada» παραλία Τήνου, για την 9η Γενική Εκλογική Συνέλευση με σκοπό τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής και συζήτηση επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Απολογισμός έτους 2018
2. Προϋπολογισμός και σχέδιο δράσεων έτους 2019.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του Σωματείου κ. Τριάδα Ζέρβα-Απέργη τηλ.: 2283023518 & 6976243804 ή τη Γραμματέα κ. Αικατερίνη Σπυριδάκη τηλ.: 6932759296 το αργότερο έως την Παρασκευή 22-02-2019.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, έχουν τα ενήλικα μέλη που έχουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία (βεβαιωμένη από δημόσια αρχή) ποσοστού 40% και άνω, καθώς και οι έχοντες την επιμέλεια, κηδεμονία ή συμπαράσταση αυτών. Δικαίωμα υποψηφιότητας για την Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη του Σωματείου.

Μέλος που θέτει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει δικαίωμα υποψηφιότητας για την Ελεγκτική Επιτροπή και αντίστροφα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα έως και το έτος 2018 μέλη και έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους έως και το έτος 2017.

Κάθε παριστάμενο ιδρυτικό μέλος μπορεί με έγγραφη εξουσιοδότηση (υπεύθυνη δήλωση), να εκπροσωπήσει μόνο ένα άλλο μέλος και να ψηφίσει και γι’ αυτό (άρθρο 11 του καταστατικού).

*Η διαδικασία των αρχαιρεσιών θα διαρκέσει έως τις 7.30΄ το απόγευμα. Μετά την
καθορισμένη ώρα κανένα μέλος δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου.*


ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΑΔΑ ΖΕΡΒΑ 

 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.